AcasăNewsLovitura dura pentru Gigi Becali. Magistratii i-au respins cererea de reducere a...

Lovitura dura pentru Gigi Becali. Magistratii i-au respins cererea de reducere a pedepsei!

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost instiintat, vineri dimineata, ca magistratii i-au respins cererea de reducere a pedepsei.

Becali ar fi vrut anularea sporului de pedeapsa de sase luni in conditiile in care condamnarea data in dosarul „Valiza” nu mai este incriminata de noul Cod Penal.

Conform B1 TV, magistratii nu au fost induplecati de demersul lui Becali astfel ca afaceristul va avea de executat, in continuare, pedeapsa primita, de trei ani si sase luni de inchisoare.

Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a fost condamnat, pe 20 mai anul trecut, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii.

Ulterior, Gigi Becali a primit un spor de sase luni dupa ce a fost condamnat pentru implicarea sa in dosarul „Valiza”, dar si pentru sechestrarea infractorilor care i-au furat masina.

Gigi Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba si spera sa fie eliberat inainte de termen in conditiile in care are posibilitatea sa munceasca in afara institutiei, a scris deja o carte si, nu in ultimul rand, mizeaza si pe o eventuala Legea a Gratierii.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger