AcasăNewsLovitura dura pentru Gigi Becali. Fanii Stelei i-au facut plangere la DNA!

Lovitura dura pentru Gigi Becali. Fanii Stelei i-au facut plangere la DNA!

Gigi Becali are noi probleme cu justitia si risca, din nou, sa piarda clubul de fotbal Steaua Bucuresti.

Afaceristul s-a trezit cu o plangere facuta, si pe numele sau, la Directia Nationala Anticoruptie. Fanii Stelei, reuniti in „Peluza Sud”, le solicita procurorilor sa ancheteze in amanunt modul in care Becali a pus stapanire pe clubul de fotbal.

Iata care sunt solicitarile fanilor Stelei:

„1. DNA sa intreprinda o ancheta asupra modului in care a fost preluata sectia de fotbal. In prezenta stare de tacere a ambelor tabere, deducem ca adevaratii vinovati au motive intemeiate pentru a nu se afla adevarul. Aceasta tacere vine in momente tulburi, presarate cu arestari si scandaluri mediatice.

2. In paralel cu mult dorita ancheta a DNA-ului, actualul Ministru al Apararii Nationale sa justifice de ce pana acum nu s-a inceput o ancheta interna. Acest lucru este imperios necesar mai ales ca fostul Ministru al Apararii Nationale, Victor Babiuc, a fost gasit vinovat pentru afacerile ilegale intreprinse cu George Becali.

3. O pozitie oficiala a cadrelor militare desemnate in acest caz, in care sa explice care este implicarea generalului Zisu in tot acest proces avand in vedere evenimentele din trecutul nu foarte departat in care acest personaj parea a fi IMPOTRIVA lui George Becali, iar de curand sa se afle exact OPUSUL! Si mai ales de ce fostul procuror militar, generalul Dan Voinea (candva sef al Sectiei Parchetelor Militare din Ministerul Public), nu a fost lasat sa isi continue ancheta si in ceea ce priveste transferul gratuit de patrimoniu.”

Reprezentantii „Peluzei Sud” sustin ca singurii perdanti din aceasta increngatura sunt fanii Stelei si considera ca „trecerea clubului de la CSA la George Becali se dovedeste ca a fost facuta in mod ilicit”.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger