AcasăNewsLovitura dura pentru Gigi Becali! Dumitru Cioflina, partenerul de ilegalitati, este eliberat...

Lovitura dura pentru Gigi Becali! Dumitru Cioflina, partenerul de ilegalitati, este eliberat conditionat

Generalul Dumitru Cioflina fusese condamnat la doi ani de inchisoare

Generalul Dumitru Cioflina, unul dintre condamnatii din dosarul schimbului de terenuri Gigi Becali – MApN, va fi eliberat conditionat.

Generalul Dumitru Cioflina fusese condamnat la doi ani de inchisoare

In urma dosarului respectiv, trei personaje au fost condamnate la inchisoare – Gigi Becali, Dumitru Cioflina si Victor Babiuc, iar patronul Stelei este singurul care mai ramane incarcerat.

Cioflina fusese condamnat la doi ani de inchisoare, cu executare, in respectivul dosar si, cum are 71 de ani, poate fi eliberat conditionat dupa ce a efectuat o treime din pedeapsa.

Gigi Becali este distrus

Generalul a obtinut decizia de eliberare inca din luna februarie, cand Tribunalul Gaesti anuntase ca Cioflina poate fi eliberat fara probleme. Totusi, procurorii au facut recurs, iar cazul a fost mutat la Tribunalul Dambovita.

Vineri, magistratii de la Dambovita i-au dat si ei castig de cauza lui Cioflina, astfel ca acesta urmeaza sa fie pus in libertate. Iar cum Victor Babiuc a fost eliberat pe aceleasi considerente, are peste 60 de ani si a efectuat deja o treime din pedeapsa, Gigi Becali ramane singurul condamnat din dosarul schimbului de terenuri cu MApN-ul care se afla dupa gratii.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger