AcasăLovitura dura pentru casnica de la MasterChef: Cu o luna inainte de...

Lovitura dura pentru casnica de la MasterChef: Cu o luna inainte de nunta a ramas fara mire!

Nicoleta Matea, casnica de la MasterChef, a primit o veste care i-a dat peste cap toate planurile de nunta, cu doar o luna inainte de marele eveniment viitorul mire a fost arestat, luni, fiind condamnat, pentru furt, la 15 luni de inchisoare cu executare.

O zi care trebuia sa fie de neuitat pentru Nicoleta Matea este pe cale sa se transforme intr-un adevarat cosmar, dupa ce sotul ei, “afaceristul Sebi”, asa cum l-a prezentat ea in mediul public, a fost prins furand. Astfel, Stefan Petre, pe numele lui real, se pare ca nu prea are treaba cu afacerile ci doar cu diverse activitati in afara legii. Judecat pentru mai multe furturi in strainatate, luni barbatul a primit 15 luni de inchisoare cu executare potrivit apropiatilor casnicei, noteaza cancan.ro.

Programata la jumatatea lunii noiembrie, se pare ca Matea va trebui sa anuleze planurile pentru nunta, dat fiind ca a ramas fara mire. Nicoleta visa de mult la ziua cea mare, incheind contract cu un hotel din Breaza, dupa care s-a razgandit si s-a orientat spre un local din Buftea, unde a platit din nou avans.

Casnica de la MasterChef isi dorea o nunta restransa la care nu ar fi participat decat in jur de 40 de persoane. Din pacate, desi nu s-au gandit niciun moment ca li s-ar putea intampla asa ceva, planurile Nicoletei si ale lui Petre, cununati civil in luna februarie, au fost date peste cap.

Foto: cancan.ro

author avatar
Alina Costache