AcasăNewsLovitura dura incasata de patronul Stelei: "Gigi Becali nu poate fi eliberat...

Lovitura dura incasata de patronul Stelei: „Gigi Becali nu poate fi eliberat conditionat”!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a incasat o lovitura dura, marti dimineata.

Afaceristul, condamnat la inchisoare cu executare in dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN-ul, le-a transmis apropiatilor ca va fi eliberat pana de Paste.

Totusi, autoritatile sunt de alta parere, iar Claudiu Bejan, seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a anuntat, marti dimineata, ca „Gigi Becali nu intruneste conditiile de eliberare”.

Asta desi afaceristul a muncit la Academia lui Gheorghe Hagi, a scris o carte, „Muntele Athos, patria ortodoxiei”, s-a apucat de o a doua carte si a avut un comportament ireprosabil in perioada in care a primit permisii pentru a-si vizita familia.

Daca Becali depune cerere de eliberare conditionata, aceasta va fi analizata de comisia din penitenciar, care trebuie sa dea un aviz consultativ. In cele din urma, magistratii vor decide daca Becali merita sa fie eliberat sau nu.

Exista informatii ca autoritatile nu vor sa grabeasca eliberarea conditionata a lui Becali pentru ca acesta ar mai fi implicat si in alte dosare precum Avicola Iasi, astfel ca afaceristul ar putea profita si s-ar putea face nevazut.

author avatar
Cristi Ionita
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger