AcasăNewsLovitura dura incasata de Mircea Geoana. Trebuie sa elibereze vila de la...

Lovitura dura incasata de Mircea Geoana. Trebuie sa elibereze vila de la RAAPPS!

Dupa ce a fost dat afara din PSD de oamenii premierului Victor Ponta, Mircea Geoana a mai primit o lovitura dura.

Vineri, Victor Ponta a semnat decizia prin care Mircea Geoana a fost eliberat din functia de Inalt reprezentant al prim-ministrului pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica.

Ca urmare a acestei actiuni, Mircea Geoana trebuie sa elibereze vila de la RAAPPS in care locuieste de mai bine de 10 ani.

Geoana este unul dintre cei mai longevivi chiriasi la stat, politicianul locuind de mai bine de 10 ani intr-o vila de lux din zona Dorobanti. Geoana a primit vila respectiva de la RAAPPS in 2004, cand era ministru al Afacerilor Externe in timpul Guvernului Nastase.

Pana in martie 2007, in baza unei conventii incheiate cu RAAPPS, Mircea Geoana a platit o chirie de numai 133,28 lei pe luna, pentru casa, si 6,9 lei pe luna pentru garaj. Chiria a fost majorata la 689,41 lei in martie 2007 si la 3.153 de euro in martie 2008, dar situatia s-a reglementat in decembrie 2008, cand chiria a revenit la 689,41 lei.

De la finalul anului 2011, Geoana a ajuns sa plateasca o chirie de 3.200 de euro pe luna. Politicianul s-a plans in mai multe randuri ca are de platit foarte multi bani la chirie si a promis ca se va muta din vila respectiva, dar pana acum nu s-a tinut de promisiuni.

author avatar
Cristi Ionita
676 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger