AcasăNewsLovitura dura incasata de Gigi Becali. Afaceristul a pierdut Fabrica de armament...

Lovitura dura incasata de Gigi Becali. Afaceristul a pierdut Fabrica de armament de la Dragasani!

Pe langa clubul de fotbal Steaua Bucuresti, afaceristul Gigi Becali a dezvoltat afaceri si in alte domenii si a inregistrat esec dupa esec.

Una dintre marile ratari ale lui Gigi Becali a fost Fabrica de armament de la Dragasani. Latifundiarul a cumparat fabrica de la stat si a pus-o pe butuci. Conform fanatik.ro, intr-un interval scurt de timp, la Dragasani au mai ramas doar 30 de angajati din aproximativ 1.000 cati avea in momentul in care Becali a pus mana pe ea.

In aceste conditii, statul l-a dat in judecata pe Becali pe motiv ca nu a respectat caietul de sarcini si nu a facut investitiile promise. In 2012, magistratii au dat castig de cauza statului si au dispus scoaterea la licitatie a fabricii. In plus, Becali a fost obligat sa plateasca despagubiri de circa 300.000 de euro.

Dupa trei licitatii fara niciun rezultat, in cele din urma statul a gasit cui sa-i paseze fabrica. Compania de la Dragasani va fi preluata de un Fond de Investitii american. Din primele informatii se pare ca americanii vor sa angajeze in viitorul apropiat cel putin 600 de oameni.

De-a lungul timpului au existat voci care l-au acuzat pe Becali ca, in 2004, a cumparat Fabrica de la Dragasani si terenul de 2.000 de metri patrati pentru a dezvolta afaceri imobiliare.

author avatar
Cristi Ionita
778 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger