AcasăNewsLovitura dura incasata de Gica Popescu. Academia lui e istorie!

Lovitura dura incasata de Gica Popescu. Academia lui e istorie!

Condamnarea sa in Dosarul Transferurilor l-a adus pe Gica Popescu in pragul falimentului.

Fostul mare international roman a fost obligat sa-si vanda mai multe proprietati, iar afacerile nu au mai mers asa cum trebuia.

Ultima lovitura incasata de Gica Popescu l-a daramat total pe fostul capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Conform prosport.ro, magistratii de la Tribunalul Dolj au decis ca Scoala de Fotbal „Gica Popescu” sa intre in faliment si sa fie radiata.

Magistratii incuviintasera, in luna octombrie, intrarea Scolii de Fotbal in insolventa, dar cum Gica Popescu nu a reusit sa propuna un plan de reorganizare, in cele din urma s-a decis falimentarea firmei.

Scoala de Fotbal „Gica Popescu” acumulase datorii de circa 900.000 de lei, cea mai mare parte din suma reprezentand datorii catre stat, respectiv din neachitarea de taxe si impozite.

Ionut Rada, Stefan Barboianu, Adrian Stoian sau Sabrin Sburlea sunt doar cativa dintre fotbalistii lansati de Scoala de Fotbal „Gica Popescu”.

author avatar
Cristi Ionita
388 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger