AcasăNewsLovitura dura incasata de Elena Udrea

Lovitura dura incasata de Elena Udrea

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, marti, sa respinga solicitarea Elenei Udrea de refacere a rechizitoriului din dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea si ceilalti inculpati din dosarul „Gala Bute” au solicitat retrimiterea dosarului catre Directia Nationala Anticoruptie, insa magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca solicitarea nu este temeiata si ca trimiterea in judecata este legala.

Totusi, stiripesurse.ro anunta ca decizia de marti nu este una definitiva, ea putand fi contestata in termen de trei zile.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a fost trimisa in judecata, in dosarul „Gala Bute”, pe 21 aprilie, alaturi de alte nume grele precum Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii, sau Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Nationale de Investitii.

Elena Udrea este acuzata, in dosarul „Gala Bute”, de luare de mita, abuz in serviciu si folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

author avatar
Cristi Ionita
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger