AcasăNewsLovitura dura incasata de Dan Diaconescu! Grupul senatorial PPDD se desfiinteaza!

Lovitura dura incasata de Dan Diaconescu! Grupul senatorial PPDD se desfiinteaza!

Partidul Poporului Dan Diaconescu, detinut de celebrul Dan Diaconescu, este pe punctul sa incaseze o grea lovitura, grupul senatorial PPDD urmand a se desfiinta.

Actiunea se va petrece, cel mai probabil, saptamana viitoare, dupa ce senatorii PPDD isi vor anunta, in masa, transferul la UNPR.

Anuntul a fost facut de Haralambie Vochitoiu, liderul de grup al senatorilor PPDD, care a precizat ca senatorii PPDD au ales UNPR, dupa ce reprezentantii respectivei organizatii politice le-au promis rezolvarea mai multor probleme din teritoriu.

„UNPR este un proiect politic tanar, viguros si cu oameni seriosi. Mandatul de senator nu este proprietatea mea personala, ci a celor 13.000 de oameni care m-au votat. Alegatorii imi cereau sprijinul in diverse chestiuni, iar de la UNPR am primit garantii ca, macar partial, aceste probleme vor fi solutionate” a fost anuntul transant facut de Haralambie Vochitoiu.

Despartirea de cei sapte membri ai grupului senatorial PPDD va aduce cu sine desfiintarea respectivului grup, ceea ce reprezinta o lovitura dura incasata de Dan Diaconescu.

author avatar
Cristi Ionita
724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger