AcasăNewsLovitura dura! Gigi Becali nu mai iese din inchisoare

Lovitura dura! Gigi Becali nu mai iese din inchisoare

Desi isi facea planuri in privinta modului in care se va ocupa de clubul Viitorul Constanta inca de luni, 13 ianuarie, cand ar fi trebuit sa iasa din inchisoare, Gigi Becali mai are de stat cel putin o saptamana dupa gratii.

Afaceristul, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, a facut numeroase cereri pentru a efectua pedeapsa in regim deschis, respectiv sa poata munci in afara penitenciarului si sa-si petreaca dupa gratii doar orele in care ar trebui sa doarma.

Zilele trecute, reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba au acceptat solicitarea facuta de cei de la Viitorul Constanta de a-l inregimenta, in functia de consilier pe probleme de fotbal, pe Gigi Becali, finul lui Gica Hagi, patronul gruparii de la malul marii. Oficialii penitenciarului au conditionat acceptarea solicitarii de posibilitatea ca cei de la Viitorul sa mai angajeze, cu contract de munca, si alti detinuti.

Totul parea pus la punct, iar Gigi Becali se pregatea, deja, sa-si ia in primire atributiile, insa afaceristul a primit, joi, o lovitura dura.

Romania TV anunta ca Gigi Becali nu se afla pe lista celor 10 detinuti de la Poarta Alba care au primit voie sa iasa la munca, incepand de luni, 13 ianuarie. Exista informatii ca acest lucru s-ar fi intamplat din cauza unor greseli comise in intocmirea actelor de avocatii lui Gigi Becali.

Totusi, Gigi Becali mai are o sansa saptamana viitoare, cand se va face o noua selectie, iar afaceristul ar putea fi nominalizat, astfel ca ar putea sa inceapa munca la Viitorul Constanta din 20 ianuarie.

author avatar
Cristi Ionita
542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger