AcasăNewsLovitura dura! Elena Udrea ramane sub control judiciar

Lovitura dura! Elena Udrea ramane sub control judiciar

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri, ca Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, sa ramana sub control judiciar.

Udrea a fost trimisa in judecata, sub control judiciar, pentru comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru al Dezvoltarii a solicitat eliminarea masurii respective pentru a putea participa, in calitate de parlamentar, la mai multe intalniri programate in afara tarii.

De asemenea, Udrea s-a plans magistratilor ca nu are unde sa fuga, „pentru ca as fi readusa in tara in maxim trei ore de oriunde din Europa”. In plus, fostul ministru al Dezvoltarii a tinut sa precizeze ca s-a saturat sa dea cu subsemnatul aproape zilnic in fata agentilor de la sectia de politie sau in fata procurorilor si a magistratilor.

Totusi, Elena Udrea nu a reusit sa-i induplece pe magistrati, acestia respingandu-i cererea. Fostul ministru al Dezvoltarii ramane sub control judiciar si nu poate parasi tara decat cu incuviintarea autoritatilor.

author avatar
Cristi Ionita
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger