AcasăNewsLovitura DURA! Elena Udrea a pierdut procesul cu Monica Tatoiu

Lovitura DURA! Elena Udrea a pierdut procesul cu Monica Tatoiu

Aflata in arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost retinuta de procurorii DNA pentru infractiunile comise in Dosarele „Gala Bute” si „Microsoft”, Elena Udrea a primit o noua lovitura dura.

Elena Udrea se judeca inca din 2010 cu Monica Tatoiu, dupa ce vedeta de televiziune a afirmat, in timpul unei emisiuni, ca „Elena Udrea este un pericol” si ca „de cand a fost numita ministru, nu a facut altceva decat sa calce in strachini. Asa se intampla cand gainarii au acces la bani multi”.

Deputatul PMP, pe atunci ministru al Turismului, a dat-o in judecata pe Monica Tatoiu, acuzand-o de calomnie. Tatoiu a castigat, initial, procesul, instanta obligand-o pe Elena Udrea sa-i plateasca acesteia cheltuielile de judecata.

Deputatul PMP nu a vrut sa achite nota de plata, astfel ca Monica Tatoiu a pornit o noua actiune in instanta, impotriva Elenei Udrea, solicitand executarea silita a acesteia.

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au dat dreptate si in acest caz Monicai Tatoiu si au decis, marti seara, sa o oblige pe Elena Udrea la plata a 31.000 lei catre Monica Tatoiu, bani ce reprezinta contravaloarea cheltuielilor de judecata. In plus, Elena Udrea trebuie sa plateasca 1.540 de lei, suma reprezentand taxa de timbru.

Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
1.289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger