AcasăNewsLovitura dura din partea CNA! Vezi ce se intampla cu filmele erotice!

Lovitura dura din partea CNA! Vezi ce se intampla cu filmele erotice!

CNA a decis ca filmele erotice, horror sau cele de o violenta extrema sa fie mutate in intervalul orar 01:00 – 06:00 dimineata.

Consiliul National al Audiovizualului a scos filmele erotice, pe cele de groaza si pe cele foarte violente, din intervalul 24:00 – 01:00, ramanand doar cinci ore pentru difuzarea lor.

Totodata, decizia loveste si in producatorii de bauturi spirtoase: programele sponsorizate de acestia nu vor mai putea fi difuzate inainte de ora 01.00, fata de ora 24.00, pana in prezent.

„Programele ‘18’ se difuzează numai in intervalul orar 01.00 – 06.00 si vor fi insotite permanent de un semn de avertizare reprezentand un cerc de culoare alba, iar in interiorul acestuia, pe fond transparent, numarul 18, de culoare alba”, se arata in decizia CNA.

Practic, programele ‘18’ sunt „programe interzise minorilor, altele decat cele pornografice, care in SUA si in tarile din Uniunea Europeana sunt interzise publicului sub 18 ani, filme horror, erotice, de o violenta extrema, programe sponsorizate de producatorii de bauturi spirtoase”.

author avatar
Alina Costache
1.803 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger