AcasăNewsLovitura decisiva incasata de Gigi Becali chiar inainte de Craciun. Afaceristul, obligat...

Lovitura decisiva incasata de Gigi Becali chiar inainte de Craciun. Afaceristul, obligat sa faca Sarbatorile dupa gratii!

Incarcerat de luni bune din cauza infractiunilor comise, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, avea o singura dorinta de Sarbatori.

Afaceristul vroia sa-si petreaca macar Craciunul sau Anul Nou alaturi de cei dragi, sperand pana in ultima clipa ca va obtine macar o permisie de 24 de ore.

Totusi, marti dimineata a venit verdictul crunt al oficialilor de la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat Becali in acest moment. Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti nu are nicio sansa sa iasa din inchisoare mai devreme de luna ianuarie a anului viitor.

Conform Romania TV, lui Becali i s-a refuzat eliberarea de Craciun pentru ca a incalcat regulamentul de mai multe ori si s-a implicat prea tarziu in activitatile socio-educative pentru a primi recompense de acest gen.

Becali nu a reusit sa parcurga etapele din sistemul gradual de acordare a recompenselor, iar Comisia se va intruni abia in ianuarie anul viitor, astfel ca patronul Stelei va petrece dupa gratii inclusiv Anul Nou.

In ciuda vestii proaste primite marti dimineata, afaceristul a acceptat deblocarea a 100.000 de euro din conturi, bani ce au fost impartiti ca prime de Craciun fotbalistilor de la Steaua Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger