AcasăNewsLovitură de teatru în cazul crimei din Sibiu! I-au dat drumul suspectului...

Lovitură de teatru în cazul crimei din Sibiu! I-au dat drumul suspectului prins joi seară: „Nu au rezultat probe indubitabile pentru…”

(sursa foto: facebook)

Răsturnare de situație! Bărbatul din județul Dolj prins joi seară, 16 noiembrie, de polițiști și dus la audieri la IPJ Sibiu în dosarul uciderii cunoscutului om de afaceri din Sibiu a fost lăsat liber.

Procurorul care coordonează ancheta în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu a decis eliberarea bărbatului considerat inițial ca principal suspect al crimei, potrivit ziare.com.
Și asta având în vedere faptul că anchetatorii au considerat că nu ar fi suficiente probe pentru a putea fi luată o măsură preventivă în cazul său.

„Nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”

Bărbatul a fost dus la audieri, joi seară, la sediul IPJ Sibiu. „În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar.

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”, se arată într-un comunicat al Poliției Române, conform sursei citate.

Potrivit poliției, se continuă cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu.

Parchetul din Sibiu: S-a început urmărirea penală faţă de trei bărbaţi din judeţul Dolj/Doi au antecedente penale

Joi, 16 noiembrie, de la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-au făcut precizări, prin intermediul unui comunicat, cu privire la stadiul anchetei în cauza privind uciderea omului de afaceri din Sibiu.

„Astăzi, data de 16.11.2023, s-a început urmărirea penală faţă de trei bărbaţi din judeţul Dolj, în vârsta de 31, 33 şi respectiv de 34 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Până în prezent nu s-a reuşit localizarea acestora, existând posibilitatea să fi părăsit teritoriul ţării. Doi dintre autori posedă antecedente penale.

Tot astăzi procurorul criminalist a dispus reţinerea unui bărbat în vârstă 44 de ani din localitatea Dumbrăviţa jud. Timiş, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului, constând în aceea că ar fi ajutat autorii crimei cu găzduire şi transport, contribuind şi la plecarea din ţară a unuia dintre autori. La locuinţa acestuia şi la sediul firmei sale s-au efectuat percheziţii domiciliare.

Din probele administrate până în prezent se conturează ideea că motivul pătrunderii în locuinţa victimei a fost jaful. Autorii au supravegheat casa victimei începând cu noaptea de 4/5. 11.2023 dintr-un imobil învecinat şi nelocuit. Pe una din probele prelevate cu ocazia cercetării la faţa locului din acel imobil a fost identificat profilul ADN al unuia dintre autori”, s-a transmis în comunicatul de joi, 16 noiembrie.

Omul de afaceri a murit, la spital, după ce a fost atacat și lovit crunt, în propria casă, la primele ore ale zilei de 6 noiembrie. Trei bărbați cu cagule au intrat în locuința acestuia. De unde, după agresiune, ar fi plecat cu mai multe ceasuri de valoare.

author avatar
Andrei Coman
478 afisari

6 COMENTARII

  1. 3 ucrainieni, militari activi care au acționat la ordin. Restul e fenta. Se cauta un Dincă.

  2. Iar alte reglari cu dedicatie?! Asteptam specialistii de la SIC sa fugareasca pe aia care omoara mustele!
    Dinca ce mai face? Americanii mai fac aceleasi magarii cu retelele de prostitutie?! Sau Cand mai iese marele prolifer scolit la FBI sa dea niste interviuri profi sa curga balele prostilor catre el?

    • Bai dar nu mai puneti si voi botu la vrajeala deloc…Uniunea

  3. A fost ucis la comanda de profesionisi cum scrie mai sus cu metoda deci nu e asa facuti de ageamii pt furt asta a fost pedepsit de aia pe care i a deranjat sau nu le a dat.

  4. Cine a stat sa desurubeze becuri?
    Sa dezactiveze alarme?
    Sa lege cainii pe care nu ii cunosc? Eventual ii omorau.
    Iar mandrele alea doua nu sunt agresate? Doar proprietarul?
    Aveau ceasurile gps?acces la net?
    Vorbeau doljenii in „ingleza”?
    Conturile de moneda electronica mai exista?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger