AcasăNewsLovitură de teatru în cazul Caracal. Complicele lui Dincă, reținut

Lovitură de teatru în cazul Caracal. Complicele lui Dincă, reținut

DIICOT a stabilit că Gheorge Dincă, suspectul din cazul crimelor de la Caracal, a avut un complice. Bărbatul care ar fi participat la violarea Luizei Melencu a fost reținut de procurori, dar anchetatorii au menționat că acesta nu a fost complice și în crimele de care este acuzat Gheorge Dincă. Omul străzii, de 46 de ani, prieten bun cu Dincă, a fost în vizorul DIICOT încă de la începutul investigației susține șefa DIICOT, Georgiana Hossu.

Se strânge lațul în jurul lui Gheorghe Dincă

Procurorii l-au reținut, ieri, pe Ștefan Risipiceanu, zis „sluga Fănică”, pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, în aprilie, împreună cu Dincă. Anchetatorii au descoperit mai multe probe AND ale complicelui lui Dincă în camera în care acesta ducea fetele și le viola. Pe de altă parte, bărbatul reținut susține că doar a violat-o pe Luiza și că nu știe ce s-a întâmplat mai departe. Complicele a declarat că îl ajuta pe Dincă la curățenie în curte, din când în când. Bărbatul l-ar fi suprins pe Gheorghe Dincă, atunci când a băgat-o în curte pe Luiza, a intrat peste aceștia, așa încât Dincă l-ar fi invitat să profite de tânără. „Aș dori să fac o subliniere foarte importantă: acest inculpat nu este cunoscut cu antecedente penale și nu există nici o legătură între acesta și vreo rețea de trafic de persoane investigate în prezent de DIICOT”, a declarat Giorgiana Hosu, procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

author avatar
Ramona Feraru
286 afisari

3 COMENTARII

  1. Au gasit un ”om al strazii” , sa fie masa mai bogata !!!
    Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diiiiiiiiiicooooooooottttttttttttttttt !!!!

  2. g4media.ro/
    ,,”Rico” din Caracal, finul lui Florin Iordache, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru evaziune fiscală/ Libanezul fusese condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță”, ?

  3. @Ăștia or fi stabilit dacă și fiziologic se încadrau „profilului infracțional” pentru faptele de care i-au acuzat, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger