AcasăLovitura de teatru! Adrian Sarbu, dat afara de la PRO TV fara...

Lovitura de teatru! Adrian Sarbu, dat afara de la PRO TV fara nicio explicatie!

Desi in luna aprilie 2013 aparuse informatia potrivit careia Adrian Sarbu si-ar fi prelungit contractul cu CME (Central European Media Enterprises), proprietara postului PRO TV, cu inca trei ani, iata ca situatia „taticului PRO” a luat o intorsatura teribila.

Surse din MediaPro sustin pentru „National” ca Adrian Sarbu tocmai a incheiat colaborarea cu MediaPRO, plecarea acestuia producand stupoare printre angajatii PRO. De acum inainte, grupul MediaPRO va fi condus direct de la New York, de un board alcatuit din trei americani, dintre care doi avocati. Sursele „National” indica faptul ca Adrian Sarbu a fost FORTAT sa demisioneze!

Conform unor informatii aparute recent, in presa centrala, daca CME  rezilia contractul cu Adrian Sarbu inainte de 31 decembrie 2016, americanii ar fi trebuit sa-i achite acestuia daune de pana la 5 milioane de euro. Salariul lui Adrian Sarbu la PRO TV era estimat la 1,8 milioane de dolari anual. Deja, inlaturarea lui Adrian Sarbu nu este privita cu ochi buni de catre analistii media autohtoni, acestia fiind de parere ca PRO-ul se va duce in cap in maximum un an.


In varsta de 58 de ani, Adrian Sarbu a fondat firma MediaPRO in 1991, doi ani mai tarziu punand bazele Grupului MediaPRO. In 1995, Sarbu deschide PRO TV, un post de televiziune nascut din TV SOTI si Amerom (Canal 38), care va revolutiona audiovizualul romanesc.

author avatar
Mihai Koblenko