AcasăNewsLovitura dată de Dăncilă/Cine sunt cei trei membri ALDE pe care îi...

Lovitura dată de Dăncilă/Cine sunt cei trei membri ALDE pe care îi propune miniștri

În zadar pare să fi anunțat liderul ALDE ieșirea partidului său de la guvernare. După Ramona Mănescu, șefa de la Externe, care a ales Guvernul în detrimentrul titulaturii de membru ALDE, iată alți trei colegi de partid și-au dat acordul pentru a continua să facă parte din Executiv.

Miercuri după-amiază, de la Palatul Victoria vor pleca înspre Cotroceni trei propuneri de miniștri pentru portofoliile vacantate în urma demisiei membrilor ALDE, pe fondul ieșirii partidului lui Tăriceanu din Coaliția de guvernare.

Este vorba despre Grațiela Gavrilescu, care demisionase în primă fază de la Mediu, și care, iată, a fost propusă din nou pentru acest portofoliu, ce vine „la pachet” cu postura de vicepremier, despre Ion Cupa, la Energie, și despre Ștefan Băișanu, pentru relația cu Parlamentul. „Am toată aprecierea pentru acei membri ai ALDE care au înțeles că România are nevoie de stabilitate și dincolo de interesul personal și de miza politică importante sunt România și românii (…) este important să continuăm guvernarea, pentru a oferi stabilitate, să ne mobilizăm pentru consolidarea imaginii României în plan extern, mai ales în acest moment în care trebuie să susținem reprezentantul nostru pentru Comisia Europeană”, a subliniat Viorica Dăncilă.

author avatar
Cristina Stefan
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger