AcasăNewsLovita de o sageata, o tanara a ajuns de la terasa la...

Lovita de o sageata, o tanara a ajuns de la terasa la spital

Incident bizar, dar cu urme grave pentru o tanara aflata intr-un spatiu public. Femeia a ajuns la spital, unde a fost deja supusa unei interventii chirurgicale.

Se poate vorbi despre un ghinion incredibil pentru femeia care, deunazi, a mers la o terasa din zona Cernica, localitate ilfoveana situata in apropierea Capitalei. La un moment dat, o sageata trasa de un barbat aflat in apropierea incintei in care se afla tanara – si care nu a parut sa realizeze ca distractia lui risca sa devina periculoasa- a lovit-o in plin.

Martorii nu au stat pe ganduri si au facut in asa fel incat victima sa ajunga cat mai rapid pe mana medicilor. Ceea ce s-a intamplat. Starea femeii a impus transferul sau catre sala de operatie, doctorii de la Spitalul Sf. Pantelimon, in grija carora se afla si la acest moment, considerand ca se impune acest pas. Obiectul din fibra de sticla i-a atins victimei mai multe organe, printre care si ficatul si splina. Operatia a fost incununata de succes, starea fetei imbunatatindu-se. „A fost o perforatie de ficat, de lob stang, care s-a suturat, o perforatie de stomac, care si ea s-a suturat (…) acum este foarte bine”, a precizat unul dintre doctorii de la unitatea sanitara bucuresteana.

In timpul in care tanara e ajutata de cadrele medicale sa isi revina cat mai repede de pe urma experientei prin care a trecut, politistii se ocupa de ancheta menita sa stabileasca exact cum anume de a fost posibila producerea unui astfel de incident.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger