AcasăNewsLOVIT de un OZN? Ce s-a intamplat cu AVIONUL asta in timpul...

LOVIT de un OZN? Ce s-a intamplat cu AVIONUL asta in timpul zborului de a ajuns sa arate ASA? (VIDEO)

Cred sau nu in extraterestri si OZN-uri, foarte multe persoane sunt cel putin mirate de felul in care a ajuns sa arate botul unui avion tip Boening, dupa ce a fost lovit de un obiect misterios, chiar in timpul unei curse.

Dupa urmele lasate pe „nasul” aparatului, pare putin probabil ca avionul sa fi lovit in zbor un stol de pasari. Specialistii in materie de obiecte zburatoare neidentificate spun ca e foarte posibil ca aparatul Boeing 757, care decolase de cateva minute de pe aeroportul din Chengdu, China, si ajunsese la o altitudine de circa 8.000 de metri, sa fi intrat in coliziune cu un obiect apartinand unei forme de viata cu totul misterioase. Se ia in calcul si varianta ca avionul sa se fi lovit de o drona, conform The Sun. Speculatiile au fost sporite si de faptul ca reprezentantii companiei de zbor nu au vrut sa ofere detalii cu privire la accidentul cel putin bizar.

Dupa impact, pilotul a cerut imediat permisiunea sa aterizeze de urgenta. Odata ajunsa in siguranta la sol, expertii in aviatie au facut o prima evaluare a aparatului de zbor, insa nu s-au putut pronunta cu privire la ce anume a ajuns sa turteasa in asa fel botul avionului. In urma incidentului nu s-au inregistrat raniti- nici in randul pasagerilor si nici in cel al membrilor echipajului.

 

[youtube]3Iw5igcv3Ks[/youtube]

992 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger