AcasăNewsLOTO. Report record la Joker, categoria I: peste 6,54 milioane de euro/Care...

LOTO. Report record la Joker, categoria I: peste 6,54 milioane de euro/Care e reportul la jocul Loto 6/49

LOTO. Report record la Joker, categoria I: peste 6,54 milioane de euro/Care e reportul la jocul Loto 6/49LOTO. Report record la Joker, categoria I: peste 6,54 milioane de euro/Care e reportul la jocul Loto 6/49 (sursa foto: Facebook)

În cazul în care vă gândiți să vă încercați norocul la loto și să jucați, duminică, 6 februarie, când vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, aflați care sunt reporturile anunțate de Loteria Română pentru categoria I a jocurilor Joker și Loto 6/49.

Astfel, Loteria anunță un report record la Joker, la categoria I, de peste 6,54 milioane de euro. În timp ce la aceeași categorie la Loto 6/49, „jocul vedetă” al Loteriei Române, cum îl consideră cei mai mulți, reportul depășește 1,49 milioane de euro.

Mai exact, la Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 7,38 milioane lei (peste 1,49 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat de peste 3,4 milioane lei (peste 687.800 de euro), potrivit aceleiași surse.

Ce report e în joc la categoria a II -a la Joker

Totodată, la Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 32,37 milioane lei (peste 6,54 milioane de euro), iar la categoria a II-a se înregistrează un report de aproximativ 303.000 de lei (peste 61.200 de euro), se precizează în comunicatul Loteriei. De asemenea, la Noroc Plus reportul cumulat e de peste 59.000 de lei.

La tragerea Loto 5/40, la categoria a II-a se înregistrează un report de peste 19.600 de lei, în timp ce la Super Noroc la categoria I este în joc un report în valoare de peste 6.600 de lei.

Tragerile loto de duminică, 6 februarie, se vor difuza în direct în cadrul emisiunii „Românii au noroc”, de la România TV, începând cu ora 18.30.

Două premii câștigate joi

E de precizat faptul că Loteria Română a mai anunțat că joi, 3 februarie, la tragerea Loto 5/40 s-a câștigat premiul de categoria I, în valoare de 188.960,40 lei, biletul norocos fiind jucat la o agenție din Cluj-Napoca.

Și tot joi, 3 februarie, s-a câștigat premiul de categoria a III-a, la tragerea Noroc: e vorba despre un premiu în valoare de 57.353,58 lei. De această dată, biletul norocos a fost jucat la o agenție din sectorul 2 al Capitalei.

174 afisari

1 COMENTARIU

  1. tragerile electronice sint masluite , alea manuale sint sigure . la tragerile la sorti la diferite competitii se face manual , electronic cu un simplu soft greu de verificat la prima vedere se poate orice .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Burduja, despre întâlnirea cu Iohannis, de la Cotroceni: „Nu este o chestiune neobişnuită” – VIDEO

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a oferit câteva detalii despre discuția pe care a avut-o, zilele trecute, cu președintele Klaus Iohannis, la...

Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”

A început luna iunie, prima lună de vară din calendar. Iar din câte indică temperaturile sâmbătă, în multe zone ale țării, deja se poate...
proger