AcasăNewsLoteria bonurilor, tragerea speciala de Pasti: ce valoare are bonul extras!

Loteria bonurilor, tragerea speciala de Pasti: ce valoare are bonul extras!

Daca la precedenta extragere, cea din 17 aprilie, corespunzatoare lunii martie, a fost extras un bon in valoare de 615 lei, de aceasta data valoarea bonului fiscal castigator este de nu mai putin de 934 de lei.

Cel putin aceasta este valoarea extrasa, seara trecuta, in cadrul tragerii speciale de Paste, care a avut loc cu prilejul sarbatorilor pascale, si la care au participat bonurile emise incepand cu 1 februarie si pana pe 16 aprilie. Din cate s-a mai anuntat din studioul TV al Loteriei Romane, nonurile castigatoare sunt cele emise pe 24 februarie. Asadar, in cazul in care aveti un bon fiscal pastrat dupa ce ati facut cumparaturi pe 24.02.2016, in valoare de 934 de lei, puteti face o cerere in vederea revendicarii premiului.

Va mai spunem ca si la aceasta extragere, fondul de premiere este tot de un milion de lei, cu mentiunea ca din aceasta suma se pot acorda doar 100 de premii, in cazul in care vor fi mai mult de 100 de cereri de revendicare a potului, urmand sa fie organizata o a doua etapa a acestei extrageri, in urma careia sa se ajunga la un maxim de 100 de solicitari in acest sens.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger