AcasăNewsLOTERIA BONURILOR FISCALE: Duminica seara, o noua extragere - pentru iunie

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Duminica seara, o noua extragere – pentru iunie

In cazul in care vreti sa aflati cele mai noi informatii cu privire la proiectul „Loteria Bonurilor Fiscale”, aflati ca in aceasta seara se extrag bonurile castigatoare din iunie.

Extragerea – de aceasta data una lunara, nu ocazionala – va incepe la ora 20.10. In aceasta seara, se vor desemna bonurile castigatoare dintre cele emise in decursul lunii trecute, mai precis intre 1 si 30 iunie.

Va mai spunem ca Ministerul Finantelor (MF) a anuntat ca pentru extragerea lunara, fondul de premiere este de 1.000.000 de lei, suma din care vor fi acordate maximum 100 de premii.

Totodata, e important sa stiti ca selectia castigatorilor la extragerea lunara – pentru iunie- a Loteriei Bonurilor Fiscale se va face in doua etape. Duminica, in prima etapa de selectie, Loteria Romana va organiza – incepand cu ora 20.10- extragerea din urne a bilelor corespunzatoare zilei si valorii bonurilor castigatoare. Urmeaza centralizarea bonurilor castigatoare, iar in cazul in care se constata ca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, „pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare”, dupa cum a precizat MF.

Urmatoarea extragere lunara din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale va avea loc pe 16 august.

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger