AcasăNewsLoteria bonurilor fiscale: Azi are loc a doua extragere ocazionala

Loteria bonurilor fiscale: Azi are loc a doua extragere ocazionala

La mai bine de doua luni de la prima extragere, in aceasta dupa-amiaza urmeaza sa aiba loc o a doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale.

Astfel, dupa precedenta extragere, care a avut loc a doua zi de Pasti, respectiv luni 13 aprilie, romanii care isi pun sperante ca vor castiga la aceasta loterie vor urmari, cu siguranta, extragerea din aceasta duminica, despre care le reamintim ca va incepe la orele 17. Este vorba despre prima etapa a selectiei bonurilor castigatoare, care va fi publica si se va desfasura in studioul TV al Loteriei Romane

O prima informatie pretioasa pentru cei care nadajduiesc sa castige la aceasta loterie este aceea ca bonurile fiscale care participa la aceasta a doua extragere ocazionala sunt cele emise in perioada 29 martie-31 mai anul curent.

Apoi va spunem ca fondul de premiere pentru aceasta extragere ocazionala este de 1.000.000 de lei, dar si ca, spre deosebire de tura trecuta, cand numarul posesorilor de bonuri a fost foarte mare, ca urmare valoarea premiilor obtinute a scazut proportional cu acest aspect, de aceasta data, in urma extragerii de duminica, 28 iunie, urmeaza sa fie acordate maximum 100 de premii.

Cum se va face acest lucru? Ministerul Finantelor explica procedura dupa care se va face selectia castigatorilor, dupa noul criteriu, cel al acordarii unui numar maxim de 100 de premii, masura reglementata printr-o lege publicata in Monitorul oficial in urma cu doar cateva zile, respectiv pe 25 iunie.

Vor fi, asadar, doua etape. „Astfel, duminica, 28 iunie a.c., Loteria Romana va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, va fi organizata cea de a doua extragere, determinarea celor 100 de bonuri castigatoare”, precizeaza reprezentantii ministerului amintit.

In aceasta dupa-amiaza, se vor extrage, intr-o prima etapa, o bila ce reprezinta luna emiterii bonului, ulterior, in acdrul etapei cu numarul doi, o bila reprezentant ziua emiterii bonului, pentur ca, in final sa fie extarsa o bila reprezentand valoarea bonului.

Nu in ultimul rand, reamintim si faptul ca rezultatele extragerii vor fi postate atat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, cat si pe cel al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger