AcasăNewsLot de carne de pui, rechemat în magazine. Care e motivul și...

Lot de carne de pui, rechemat în magazine. Care e motivul și ce trebuie să facă oamenii care au apucat să cumpere produsul/Detalii de la ANSVSA

Un anunț de care e bine să țină seama persoanele care au cumpărat, în ultima perioadă, carne de pui vine de la oficiali. Detaliile au fost furnizate de ANSVSA. 

Un lot de sferturi posterioare de pui congelate a fost rechemat de la raft. Motivul îl reprezintă contaminarea produsului cu Salmonella Enteritidis, conform detaliilor postate pe site-ul ansvsa.ro.

sursa foto: captură site ansvsa.ro

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), s-a decis rechemarea produsului „Sferturi posterioare de pui congelate”, la 10 kilograme, numărul de lot 228/3/23, cu data de expirare 16.08.2025. Producătorul este Cedrob S.A.

Conform sursei citate, persoanele care au cumpărat produsul menționat sunt rugate să nu-l consume și să-l returneze în magazinul de la care l-au achiziționat, în baza bonului fiscal.

S-a anunțat și lista magazinelor care comercializau produsul:

sursa foto: captură site ansvsa.ro
541 afisari

7 COMENTARII

  1. A fost rechemat lotul in greutate de 17 kg restul de zeci de tone a fost papat,toate institutiile statului nu isi fac treaba si sunt platiti regeste !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...