AcasăNewsLoredana si Antonia, inainte de discursurile lui Ponta si Antonescu, la mitingul...

Loredana si Antonia, inainte de discursurile lui Ponta si Antonescu, la mitingul USL la Romexpo – GALERIE FOTO

(foto: Narcis Pop)

Mitingul USL de la Romexpo, de miercuri seara, la care au asistat cateva zeci de mii de oameni, a fost deschis de concertele sustinute de Antonia si Loredana. Au urmat discursurile liderilor Crin Antonescu si Victor Ponta, ambii indemnand oamenii sa mearga duminica la referendum.

(foto: Narcis Pop)

Dupa ce au ascultat refrenul „Pleaca, maine o sa-mi treaca”, interpretat de Antonia, oamenii prezenti miercuri seara pe platoul de la Romexpo au dansat si au cantat pe melodiile antrenante ale Loredanei. Cele doua soliste au reusit sa faca atmosfera in randul celor prezenti la mitingul USL, momentul muzical fiind urmat de discursurile liderilor Uniunii Social Liberale.

Pe scena, alaturi de Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, s-au aflat Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu, Sorin Oprescu, dar si alti membri ai USL. In discursul sau, Victor Ponta a indemnat oamenii sa vina la vot, duminica. „Ati vazut unde vrea sa stea Traian Basescu? Eu mi-am facut datoria fata de romani si i-am luat casa luxoasa ( facand aluzie la Vila Dante – n.r.), dar trebuie sa votati ‘da”‘, a spus Ponta.

La randul lui, Crin Antonescu a reiterat ideea ca va parasi scena politica daca Basescu se intoarce la Cotroceni. „Traian Basescu, nu am pus niciun pariu cu tine pentru ca esti mincinos, am pus ramasag cu mine si onoarea mea. Ori tu, ori eu! Eu nu am mintit niciodata, eu nu ma mint pe mine si nu mint oamenii care si-au pus speranta in mine si in cei cu care am construit toate aceste lucruri impreuna cu dumneavoastra. Eu nu mai am ce cauta in politica daca nu vom fi 9 milioane de romani curati, in lumina, in picioare”, a spus Antonescu, indemnandu-i pe oameni sa vina la vot si sa-si exprime optiunea „fara ura, cu sufletul deschis”. Presedintele interimar a avut in mana un steag tricolor, pe care l-a aratat multimii, in aplauzele colegilor sai din USL.

Cele aproximativ 30.000 de persoane care au fost prezente la mitingul USL au avut pancarte cu mesaje anti-Basescu, dar si cu indemnuri ca romanii sa vina la vot: „Hai la referendum”, „Demite-l pe Basescu”, „Vin la referendum”, „DA, votez”.

[nggallery id=261]

1.619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger