AcasăNewsLoredana Chivu si fratele ei, batuti crunt

Loredana Chivu si fratele ei, batuti crunt

Loredana Chivu, una dintre asistentele emisiunii Un Show Pacatos, de la Antena 1, a trecut prin niste momente teribile vineri seara, cand a incasat o bataie pe cinste.

Razvan, fratele frumoasei blondine, a provocat un accident de circulatie in Lunguletu, satul din care sunt originari cei doi, iar apoi a fost luat la bataie de soferul rival si prietenii acestuia.

In incaierare a fost implicata inclusiv Loredana, care a fugit intr-o clipa pentru a-si salva fratele mai mic, dar a ajuns sa fie calcata in picioare de mama celuilalt sofer implicat in accident.

Daca Loredana a scapat fara mari probleme, Razvan, fratele ei, a iesit destul de sifonat, tanarul fiind transportat de urgenta la spital. Cand l-a vazut pe targa, cu guler pentru protectia gatului, mama lui Razvan Chivu a fost la un pas de a lesina.

In timpul emisiunii amintite, Loredana Chivu a precizat ca pune incidentul pe seama faptului ca ceilalti sateni vor sa profite ca Razvan si Loredana Chivu au ramas numai cu mama lor.

Razvan Chivu a petrecut noaptea de vineri spre sambata in spital, iar luni seara, la trei zile de la incident, inca resimtea din plin efectele bataii incasate fiind in imposibilitatea de a-si folosi corespunzator capul si bratul stang.

Tatal celor doi s-a spanzurat in 2008, din cauza datoriilor mari acumulate la jocurile de noroc. Razvan Chivu a fost cel care si-a gasit tatal spanzurat. Membrii familiei Chivu au avut nevoie de cinci ani pentru a plati datoriile acumulate de capul familiei.

author avatar
Cristi Ionita
3.593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger