AcasăLora le-a dat fanilor o veste trista: "Trebuie sa ma operez" (VIDEO)

Lora le-a dat fanilor o veste trista: „Trebuie sa ma operez” (VIDEO)

Cantareata nu trece printr-o perioada usoara, avand probleme de sanatate. Lora si-a anuntat fanii ca va fi nevoita sa se lase pe mana medicilor, pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale.

Aflata in aceste zile in Turcia, unde a facut mai multe teste medicale, printre care si o biopsie, Lora a aflat de la specialisti ca nu scapa fara sa fie operata. Si desi o asemenea informatie ar inspaimanta pe oricine, interpreta piesei „Capu’ sus” lasa sa se inteleaga ca e optimista si ca se bucura ca beneficiaza de tratament in Istanbul, si nu la vreun spital din tara. „Trebuie sa ma operez si partea buna e ca timpul de refacere e de maxim o luna. E importanta tehnologia. In Romania trebuia sa stau 6 luni sa ma refac”, le-a scris solista, pe Facebook,  iubitorilor muzicii sale, pe care i-a anuntat inca de zilele trecute ca a plecat la Istanbul, pentru a rezolva problemele de sanatate pe care le are.

Si, semn ca incearca sa-si mentina o stare cat mai optimista, stiind ca acest lucru e esential pentru un pacient, Lora si-a gasit timp sa le ureze fanilor sa aiba grija de ei. „Corpul meu vrea vacanta si o va primi. Aveti grija de voi”, le-a mai scris simpatica solista, care a ales sa nu faca public, deocamdata, ce a patit de a ajuns pe mana medicilor.

Dupa cum era de asteptat, admiratorii s-au grabit sa ii ureze Lorei multa sanatate si sa-i transmita ganduri bune, de sustinere, in aceste clipe prin care nimeni nu isi doreste sa treaca.

Sursa foto: Facebook

[youtube]74quRUdkfjc[/youtube]

1.380 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger