AcasăNewsLogo GOOGLE de ZIUA NATIONALA: "Romania mea", desenul unei eleve de clasa...

Logo GOOGLE de ZIUA NATIONALA: „Romania mea”, desenul unei eleve de clasa a VIII-a – VIDEO

Google Romania marcheaza intr-un mod aparte ZIUA NATIONALA. Sambata, 1 decembrie, utilizatorii descopera pe pagina de start desenul Iasminei Raceanu, o eleva din Suceava care a castigat concursul „Doodle 4 Google” cu lucrarea „Romania mea”.

Portul traditional, obiceiuri, rosu, galben si albastru, Coloana Infinitului a lui Brancusi, harta Romaniei si un portativ. Sunt doar cateva din elementele ce se regasesc in desenul Iasminei, fata care a demonstrat dincolo de cuvinte ca iubeste Romania. „Romania mea este o tara verde cu munti si vai, dealuri si campii, colorata de obiceiuri frumoase ce trebuie pastrate, innobilata de artisti si sportivi ce i-au inaltat numele la cer. Romania mea merita iubita!”, suna mesajul Iasminei, regasit pe google.ro, la sectiunea dedicata concursului Doodle for Google.

Lucrarea elevei Colegiului National Petru Rares din Suceava a fost desemnata de public marea castigatoare a concursului „Doodle 4 Google”, din 30 de desene selectate de juriu. Acestea 30 au fost alese din cele peste 10.000 de lucrari realizate de copii de clasele I-VIII din intreaga tara, pe tema „Romania mea este…”.

Desenul Iasminei Raceanu a fost integrat in pagina de start a Google Romania, in zi de mare sarbatoare pentru romanii de pretudindeni – implinirea a 94 de ani de la Marea Unire din 1918. La multi ani, Romania!

[youtube]FTAH7Qax22w[/youtube]

3.863 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger