AcasăLocul in care avioanele aterizeaza peste capetele turistilor

Locul in care avioanele aterizeaza peste capetele turistilor

Aterizarea unui imens KLM Boeing 747

In loc sa se relaxeze pe plaja exotica, turistii vaneaza momentul aterizarii uriaselor avioane de pasageri care trec la cativa metri deasupra nisipului.

Aterizarea unui imens KLM Boeing 747

Nu toate plajele din lume destinate turismului sunt linistite si frumoase ca in paradis. Este una speciala, plaja Maho, de pe insula Saint Martin, unde turistii dau navala tocmai pentru zgomotul si senzatiile nemaiintalnite altundeva.

Forta aerului se simte cu putere la sol

Plaja de pe partea olandeza a insulelor Caraibe este celebra pentru avioanele care zboara la joasa inaltime, incat oamenii surprinsi la plaja sau in apa pot simti la propriu forta aerului aruncat de aeronava. Aeroportul International Princess Juliana este foarte aproape de plaja si are si o pista neobisnuit de scurta, de numai 2.180 de metri.

Turistii sunt incantati de priveliste

Pentru a realiza o aterizare cat mai lina, avionul este adus foarte aproape de capatul pistei, la circa 10 metri altitudine, zborul terminandu-se, practic, deasupra turistilor dornici de adrenalina. Localnicii au afisat la toate barurile de pe plaja panouri cu orarul sosirilor si plecarilor avioanelor, astfel ca turistii sa-si poata planifica timpul si sa faca inregistrari video sau fotografii.

[youtube]bu4xhJAphsg[/youtube

author avatar
Manuela Golea
2.259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger