AcasăNewsLocul în care ar fi ARUNCAT trupul Alexandrei – Dincă, plecat cu...

Locul în care ar fi ARUNCAT trupul Alexandrei – Dincă, plecat cu anchetatorii pe teren

Criminalul din Caracal a plecat pe teren cu anchetatorii. După ce astăzi a plâns la audieri în încercarea de a impresiona procurorii DIICOT, Gheorghe Dincă a fost dus de oamenii legii acasă la Caracal, acolo unde se face reconstituirea crimei.

Foto Facebook

Ulterior, criminalul a plecat cu oamenii legii la râul Olt, acolo unde susține că a aruncat trupul Alexandrei după ce a lovit-o cu putere în urma apelului la 112, potrivit România TV.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
517 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca a inceput sa planga chiar si fortandu-se sa o faca este clar ca-si da seama ca nu va scapa asa de usor.Va mai trage un pic de timp dar apoi va spune sigur adevarul. Ce le-a facut fetelor si cine sunt complicii.
    Sigur procurorii i-au luat mobilul si acum ii analizeaza convorbirile. Mobilele fetelor fie s-au gasit – al Luizei in Dunare astazi-fie la fel ca si hainele si bijuteriile Alexandrei au fost arse.
    Este nevoie de procurori f buni si de un psiholog criminalist care sa scoata de la el adevarul. Si sper ca sunt dupa felul in care joaca cum ii canta el si-i analizeaza comportamentul pentru a-i putea face profilul.
    Omul ratat,parasit de sotie si de copii fara serviciu a fost vedeta in toate aceste zile.El a avut puterea si s-a putut juca cu nervii procurorilor si politistilor. A constientizat ceea ce face. In mintea lui era ca, gata, in 2-3 zile se termina si este liber pentru ca nu se gasesc cadavrele.Posibil ca aceasta sa i-o fi spus complicele/complicii.
    Carnea de om are nevoie de timp sa se topeasca cu tot acidul adaugat,haine si altele peste ea si degaja un miros specific.Nu se terminea arderea pana la 6.30 dim. In Dunare nu le-au gasit cadavrele- macar al Alexandrei.Dar nenorocitul a reusit sa transmita un mesaj complicellui/complicilor.
    Asa au vazut si procurorii si politistii ca fetele puteau fi facute disparute prin poarta din spatele casei. Nearuncat fara greutate cadavrul Alexandrei plutea pe apa si cineva il observa. .Un drum nu f lung dar oricum nu ar fi avut timp sa-l faca atata timp cat el seara era acasa si ardea ceva , dupa ora 20 iar dim la 6.30 tot acasa era. Nu a avut cand sa ajunga la Olt si sa-i arunce cadavrul Alexandrei.Ce viteza sa aiba apele Oltului ca dupa 2 zile sa nu se mai gaseasca un cadavru la adancime cadavru care daca tot s-a dat drept destept trebuia sa-l lege si sa-i atarne si o greutate. De unde atata minte la el? O strangula si o arunca din masina la cativa zeci de Km.
    Nu ma indoiesc de faptul ca echipa de procurori ii cauta acum si veniturile. Totusi 2000mp de teren se impoziteaza nu? Harabaia aceea de casa la fel.Si-o fi radiat masinile vechi din curte?
    A cautat Politia din Caracal nr de telefon de la care a fost sunata mama Luizei? Nici vorba. Totala lipsa de umanitate in primul rand. Apoi sper ca ancheta care trebuie sa se faca si la Politia din Caracal de la sef la subalterni, acte, actiuni, plangeri, venituri personale,sa scoata la iveala adevarul. Cine pe cine si de ce a protejat. DIICOT sa spuna ce contine dosarul lui de trafic uman.Si daca Politia stia despre el.Ca despre internarile lui in spital la psihiatrie stiau sigur si l-au lasat sa circule liber cu masina.

    Ieri ,,m-au impresionat pana la lacrimi,, zisele parlamentarului shocat de clipul vizionat. Sigur ca la fel de zguduiti au fost si deputatii si senatorii de Olt, din PSD si PNL. Si sigur ca daca nu le-ar fi frica de Dna Dancila ar da navala in Caracal- cel putin aceia care au in grija lor si Caracalul. Pentru ca un nou mandat nu strica nimanui. Rusine alesilor! Dar stati linistiti, pe voi nu va va acuza nimeni, este o culpa morala nu penala.

    Pot spune ca si Dl de la STS a fost vertical in declaratia dansului cum ca gata, case closed, seful a demisionat. Ce mai vrem?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger