AcasăNewsLocuitorii Sectorului 3 cer demiterea primarului Robert Negoita

Locuitorii Sectorului 3 cer demiterea primarului Robert Negoita

Locuitorii Sectorului 3 au demarat un proiect prin care vor sa obtina inlaturarea primarului Robert Negoita si organizarea unui referendum local.

Cu ajutorul site-urilor de socializare, locuitorii Sectorului 3 sunt chemati sa completeze liste cu semnaturi pentru a-l destitui din functie pe edilul Sectorului 3.

Misiunea nu este una tocmai usoara in conditiile in care este nevoie de semnaturile a 25% dintre locuitorii cu drept de vot ai sectorului pentru organizarea unui referendum local. Astfel, organizatorii proiectului trebuie sa obtina semnaturile a peste 100.000 de oameni in conditiile in care sectorul are 402.783 de cetateni cu drept de vot.

Robert Negoita este acuzat de cetatentii Sectorului 3, printre altele, de deturnare de fonduri prin plata ilegala catre anumite firme privilegiate a peste 8,5 milioane de euro, de distrugerea spatiului verde din jurul blocurilor, de realizarea unor lucrari ilegale pe Bulevardul Unirii sau de promovarea unor personaje puse strict politic in functii de conducere in Primaria Sector 3.

author avatar
Cristi Ionita
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger