AcasăNewsLocotenentul lui Clămparu, dat în urmărire generală

Locotenentul lui Clămparu, dat în urmărire generală

Interlopul Marius Crăciun, zis ”Stripăru”, fost locotenent al unui alt cunoscut interlop, Clămparu, a dispărut după ce judecătorii au decis arestarea sa preventivă.

El se afla sub control judiciar, fiind cercetat în libertate, într-un dosar de trafic de droguri. Poliţiştii s-au dus după el imediat ce au obţinut mandatul, însă surpriză, ”Stripăru” nu mai era de găsit. „Mandatul de arestare preventivă nu a putut fi pus în aplicare întrucât acesta nu a fost găsit. Colegii de la departamentul Urmăriri desfășoară activități specifice pentru localizarea lui. Este dat în urmărire generală și internațională”, precizează IPJ Sibiu. Marius Crăciun, fost luptător de kick-box, a fost judecat alături de alţi 27 de inculpaţi în dosarul grupării ”Lenis”, care a terorizat Sibiul în perioada 2007 – 2009. Crăciun a fost condamnat în acest dosar la un total de 37 de ani de închisoare pentru 15 infracţiuni. Cele mai mari pedepse, de câte 7 ani închisoare, au fost aplicate pentru aderare şi constituire grup infracţional organizat şi lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, acesta a primit câte 2 ani după gratii pentru 6 fapte de şantaj. Alte infracţiuni reţinute în sarcina acestuia sunt violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe. Polițiștii suțin că bărbatul este deosebit de periculos.

author avatar
Ramona Feraru
2.673 afisari

4 COMENTARII

  1. Gata fartati romani a inceput Dicot sa se faca ca lucra. Suntem in preajma unui drum nou. Drum bun!

    • Veronica Vasilica a inceput lupta acum o luna jumate.Ca a zis Vasilica:
      DECLAR RAZBOI!…
      CRIMINALITATII…

      Acum a aparut ordinul de lupta la unitati… Eu zic…
      Ca o sa le cam parleasca flocii la vo 2 interlopi in tara dupaia fratia paradisiaca in care lupul si cainii si oile se ling in bot vesnic…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger