AcasăNewsLocotenentul Alexandru Gheorghe, militarul care a protestat in uniforma la Universitate, a...

Locotenentul Alexandru Gheorghe, militarul care a protestat in uniforma la Universitate, a fost trecut in rezerva

Alexandru Gheorghe

Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a protestat in uniforma militara in Piata Unirii din Bucuresti, a fost trecut in rezerva, el sustinand ca va ataca decizia in contencios, la Curtea de Apel Cluj. Flotila 71 Aeriana din Campia Turzii a confirmat ca in Consiliul de judecata al apelului, reunit in sedinta, s-a decis cu unanimitate mentinerea hotararii initiale referitoare la locotenentul Gheorghe Alexandru, respectiv „vinovat, cu propunerea de trecere in rezerva”.

Alexandru Gheorghe (foto: captura Antena1)

„Consiliul de judecata al apelului din Flotila 71 Aeriana din Campia Turzii, intrunit in sedinta miercuri, 15 februarie, pentru solutionarea cererii de apel formulata de locotenentul Gheorghe Alexandru, impotriva Hotararii Consiliului de judecata al ofiterilor, pronuntata la data de 6 februarie, a decis mentinerea hotararii initiale – vinovat, cu propunerea de trecere in rezerva”, se arata intr-un comunicat al Flotilei 71 Aeriana,.

Conform sursei citate, potrivit prevederilor legale, Consiliul a fost format din trei ofiteri, dintre care doi colegi de unitate ai locotenentului Gheorghe Alexandru si unul de la Statul Major al Fortelor Aeriene. „Decizia a fost luata in unanimitate, iar la sedinta si la pronuntare a fost prezent ofiterul care a formulat cererea de apel”, se mai arata in comunicat.

Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a protestat in uniforma militara in Piata Unirii din Bucuresti, declarase anterior ca Statul Major al Fortelor Aeriene a decis, miercuri, excluderea sa din Armata, el sustinand ca va ataca decizia in contencios, la Curtea de Apel Cluj.

Consiliul de judecata al Statului Major al Fortelor Aeriene reunit, miercuri, la Flotila 71 Aeriana Campia Turzii a judecat apelul formulat de Alexandru Gheorghe la decizia unui Consiliu de judecata care a propus excluderea acestuia din Armata si l-a respins.

Ion Panaitescu, avocatul lui Alexandru Gheorghe, a declarat ca decizia este ilegala si ca va fi atacata in contencios, la Curtea de Apel Cluj. „Hotararile acestor fantomatice colegii de judecata sunt lovite de nulitate, pentru ca aceste consilii si complete s-au intrunit in mod ilegal”, a spus Panaitescu. Alexandru Gheorghe a declarat, la randul sau, ca apelul sau a fost respins, astfel ca urmeaza sa fie exclus din Armata.

author avatar
eNational
683 afisari

4 COMENTARII

  1. Bă ziaristu lu’ peşte sărat , Statul Major a Forţelor Aeriene , a hotărît excluderea nu trecerea în rezervă , vai mama ta , marş şi dă zăpada , fă ceva util.

  2. Un „Consiliu de onoare…?” format din „niste Mos Teaca” au executat in mod stalinist,un Ofiter al Armatei Romane.
    Dobitoci care cred ca daca” pui site de cultura in camion” distrugi ideea sau principiul..

  3. interventia lui ctp la emisiunea lui gidea a fost de tot ccccc ..daca limita lui intelectuala sunt filmele americane ..e de tot risul …vai mama lui ..

  4. sant regulamentele militare cum sant si desigur necesita sa fie respectate,dar iertat sa-mi fie,faptul ca un OM este in uniforma sau nu,aceasta nu schimba idealurile si principiile acestuia.
    Ce cred mai Marii lui ca daca omul nu se prezenta in uniforma sau se prezenta in civil asta insemna ca omul nu gåndea la fel ? Era mai bine sa inghita in el toate marsaviile unora sau altora, ca e clar ca lumina zilei ca in tara romaneasca ceva e putred iar cei ce l-au condamnat inseamna ca tin parte celor ce se fac vinovati de toate aceste marsavii. Unde e adevarul sau Domniile lor tin ochii inchisi si se fac ca nu vad ori pentru ca au salarii pe care un salariat obisnuit nu le are (parca ei ar consuma mai mult decat un om normal si parca serviciul lor nu ar fi ca oricare altul,apropo de aceasta dece au fostii ofiteri pensii de 10-20 ori mai mari ca de ex. un salariat oarecare care a lucrat exact ca Dlor.Lasati-må cu riscurile si alte imprejurari legate de serviciul dlor. ca doar nu au lucrat in mina, dådeau doar ordine si faceau salturi cu soldatii care nu e o munca grea asa ca pensiile sant ireale,colosale si nemeritate) sau ca sant sclavii taciti ai celor de la putere) In orice caz personal am o simpatie deosebita pentru acest Om care nu merge pe compromisuri.Traiasca adevarul. Stima lui. Si eu as fi facut la fel pentru ca trebuie sa rabufnesti cand minciuna si excrocheria te sufoca. Numai un nesimtit poate sta pasiv la astfel de nedreptati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger