AcasăNewsLocomotiva unui tren personal a luat foc! Pompierii bihoreni au intervenit de...

Locomotiva unui tren personal a luat foc! Pompierii bihoreni au intervenit de urgență

sursa foto: ISU Bihor

Incident pe calea ferată, la primele ore ale zilei de luni. Pompierii bihoreni au fost alertați și au intervenit de urgență. Totul, după ce locomotiva unui tren personal a fost cuprinsă de un incendiu.

Locomotiva avea atașate trei vagoane în care, din informațiile oficiale, se aflau aproximativ 20 de călători. Din fericire, pasagerii au ieșit la timp din vagoane, astfel că nu au existat răniți în urma acestui incident.

Trenul circula circula pe ruta Oradea – Halmeu

Din câte a anunțat ISU Bihor, în dimineața zilei de luni, 14 august, pompierii militari bihoreni au intervenit pe strada Santăului, din Oradea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta Oradea – Halmeu.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. Nu a fost necesară intervenția cadrelor medicale în cazul vreunui călător, și asta pentru că, din fericire, pasagerii au reușit să iasă la timp din cele trei vagoane ale trenului, nefiind persoane rănite.

Pasagerii s-au autoevacuat – nicio persoană nu a fost rănită

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 03:00, moment în care la fața locului au fost mobilizate operativ, echipajele Detașamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

Locomotiva avea atașate trei vagoane în care se aflau aproximativ 20 de călători. Pasagerii s-au autoevacuat, astfel că, din rândul acestora, nicio persoană nu a fost rănită. Pompierii militari au acționat pentru stingerea incendiului și asigurarea măsurilor de siguranță pentru tractarea trenului până în Gara Episcopia”, conform ISU.

Conform precizărilor transmise de la nivelul ISU Bihor, prin intermediul comunicatului de presă, incendiul a izbucnit la compartimentul motor, cauza probabilă fiind un scurtcircuit. „În urma producerii evenimentului, a ars compartimentul motor”, a mai anunțat ISU.

148 afisari

6 COMENTARII

  1. Nicio saptamana fara incidente si accidente la CFR.
    Ministrul transporturilor nicio reactie.
    Doamne fereste de mai rau!

  2. Eu nu inteleg un lucru: de cate ori anunta astia pe media despre evenimente cu un „tren personal” ei nu catadicsesc sa spuna al cui este acest tren personal, daca nu’i puiblic atunci apartine cuiva, nu?
    Trenuri personale icognito, la ce foloseste?
    Formula invechita, denumire ce nu-si mai gaseste rostul in timpurile noastre.

  3. Daca v-ar cere statul unu la suta impozit pentru caile ferate v-ati caca cu totii pe voi ca , romani cu par pe limba ce sunteti ,nu va mai dati fundurile grase jos din masini nici la toaleta.Nu va fi mereu asa va garantez.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger