AcasăNewsLocomotiva unui tren de pasageri a deraiat, in Arad

Locomotiva unui tren de pasageri a deraiat, in Arad

Inca o problema aparuta, sambata, pe calea ferata, de aceasta data in judetul Arad. 

Si anume la iesirea unui tren de calatori din statia Savarsin, din cate a anuntat TVR1. La un moment dat, in jurul pranzului, locomotiva trenului a deraiat, ceea ce a dus la intreruperea circulatiei trenului.

Garnitura plecase de la Brasov si parcursul presupunea sa ajunga sa duca pasagerii pana la Curtici. Din fericire, nu au fost persoane ranite in urma acestui episod neprevazut.

Orele trecute se aflase ca o problema de aceeasi natura s-a produs si cu trenul Regio 3501, Brasov – Medias, in cursul diminetii, incidentul avand loc in statia Racos. Pasagerii au fost preluati pana la destinatia mentionata pe bilete de trenul Interregio 1745 Brasov – Medias– Baia Mare, din cate a anuntat CFR Calatori.

103 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asa si? O sa se mai scada viteza cu 10 km/h si de la viteza sub interbelica de 50 km/h o sa se mearga cu 40km/h or sa ordone sefii de gari, adica de la Satu Mare la Constanta ajungi in 24 h cu tot cu opriri ce e rau pleci acum si ajungi peste 2 zile? Nu va convine luati bița ? pe unele valcele prinzi viteze superioare..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger