AcasăNewsLocomotiva unui tren care circula pe ruta Roșiori Nord – București Basarab...

Locomotiva unui tren care circula pe ruta Roșiori Nord – București Basarab a deraiat /Mai multe trenuri afectate

sursa foto - stiripesurse.ro

Probleme pe calea ferată, vineri dimineață, 22 decembrie, după ce locomotiva unui tren de călători a deraiat, la ieșire din stația Zăvestreni.

CFR Călători a anunțat că în cursul dimineții de vineri, 22 decembrie, la ieșire din stația Zăvestreni, în zona macazului, „s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului R 9304 Roșiori Nord – București Basarab”.

„Călătorii sunt în afara oricărui pericol”

Călătorii sunt în afara oricărui pericol”, anunță sursa citată. Pasagerii vor fi preluați până la destinații „cu automotoare îndrumate din stația București de către CFR Călători”.

Compania precizează, totodată, că la fața locului s-au deplasat atât reprezentanții autorităților, „care anchetează cauzele producerii acestui accident conform reglementărilor în vigoare”, cât și echipa de intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului.

„Circulația celorlalte trenuri este temporar întreruptă în zona afectată și se va desfășura, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, anunță sursa citată, într-un comunicat.

Sunt afectate mai multe trenuri de călători, care staționează în gări

În tot acest context, CFR SA informează, într-un comunicat, că „traficul feroviar este întrerupt între Zăvestreni – Vadu Lat, unde în cursul acestei dimineți, în jurul orei 05:40, la ieșirea din stația Zăvestreni, locomotiva trenului 9304 (CFR Călători), a deraiat de o osie, peste macazul 5/7,afectând firul II de circulație (fir I închis permanent pentru lucrări)”.

Personalul de specialitate CFR se deplasează la fața locului pentru verificare și stabilirea operațiunilor de intervenție necesare repunerii pe șină a locomotivei.

„Sunt afectate mai multe trenuri de călători, care staționează în gările adiacente, până la redeschiderea circulației (72, 9900,10090, 11500,1594, 79, 11612, 9002, 11614).

Evenimentul va fi anchetat de o comisie de specialitate, care va stabili cauzele producerii deraierii.

CFR SA vă asigură că toate intervențiile desfășurate la fața locului au drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în zona respectivă, în condiții de siguranță”, anunță sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
240 afisari

3 COMENTARII

  1. Multumim din inima lu’ basescufunda flota, ca a distrus din temelii CFR-ul! Concertat! Ca min. al transportului si ca pres.al tarii neales de romani..Iar unii ca Dragnia sau dom.profesor Radu Stefanescu de la evz.horoscop il considera patriot! Ca a tras cu tara!! A tras cu tara a tras-o in prapastie!

  2. Numai locomotivele CFR-ului deraiaza,se defecteza in plin camp,iau foc.Locomotivele instrainate catre ceata de potcovari,mai bine zis satra,din comuna Toflea Galati,fonctioneaza fara probleme.Te cred si eu,cele mai bune locomotive ale CFR-ului au ajuns la firmele particulare,care concureaza CFR-ul pe care l-au adus la sapa de lemn.Basescu,L.Orban,R.Cuc.Bode,ministra favorita lui Basescu,am uitat cum dreacu o cheama,jigodia de ministru specialistul dela fabrica de avioane Craiova,ca si pe asta am uitat cum il cheama,stie Basescu, desigur ” nu au fost informati” de jaful si dezstrul dela CFR.

    • ministra favorita lui Basescu – anca boagiu
      ”specialistul” dela fabrica de avioane Craiova – radu berceanu

      potcovaru din Toflea – gruia stoica devenit patron gfr prin decizia lui vv ponta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger