AcasăNewsLocanic din Ghindaresti, retinut in cazul calugarului gasit decapitat intr-un sant

Locanic din Ghindaresti, retinut in cazul calugarului gasit decapitat intr-un sant

Un barbat a fost retinut, miercuri, in cazul uciderii calugarului gasit decapitat intr-un sant din Ghindaresti, judetul Constanta. Omul le-a spus politistilor ca l-ar fi omorat pe Alexe Artiom pentru ca i-ar fi facut propuneri indecente.

Barbatul in varsta de 50 de ani, localnic din Ghindaresti, le-a declarat anchetatorilor ca l-ar fi ucis pe calugar dupa ce acesta i-ar fi facut propuneri indecente, informeaza Mediafax. Omul le-a spus oamenilor legii ca in noaptea dinaintea crimei a baut impreuna cu victima. Calugarul i-ar fi facut propuneri indecente, moment in care suspectul sustine ca a luat un ciocan si l-a lovit de mai multe ori. Apoi barbatul i-ar fi taiat capul lui Alexe Artiom, folosindu-se de un cutit.

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, pentru omor si profanare de morminte si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva, potrivit sursei citate. Cadavrul decapitat al calugarului in varsta de 40 de ani a fost descoperit sambata dimineata, intr-un sant din localitatea constanteana Ghindaresti.

author avatar
National
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger