AcasăCORONAVIRUSLocalnicii dintr-o comună din România cer daune morale enorme de la Raed...

Localnicii dintr-o comună din România cer daune morale enorme de la Raed Arafat: Jumătate de milion de euro pentru că ne-a băgat în carantină!

Localnicii dintr-o comună din România cer daune morale enorme de la Raed Arafat: Jumătate de milion de euro pentru că ne-a băgat în carantină!Localnicii dintr-o comună din România cer daune morale enorme de la Raed Arafat: Jumătate de milion de euro pentru că ne-a băgat în carantină!

Situație neașteptată într-o localtitate din Prahova unde localnicii cer daune morale de la Departamentul pentru Situații de Urgență în valoare de 500.000 de euro. Aceștia acuză că au fost plasați în carantină pe nedrept și solicită ca ordinul semnat de Raed Arafat să fie anulat.

Localnicii din localitatea prahoveană Gornet vor, de asemenea, să primească scuze din partea autorităților care au emis ordinul de carantinare.

Avocatul Dumitru Bogdan, desemnat de primăria Gornet să reprezinte interesele localnicilor în instanță, este cel care a adresat o cere de anulare a ordinului dat de Raed Arafat, șeful DSU, că Curtea de Apel București, potrivit adevarul.ro.

Localnicii din Gornet dau în judecată DSU

Comuna Gornet a fost plasată în carantină pe data de 22 iulie de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova. Ulterior, DSU Național a fost instutția care a luat decizia finală.

Decizia autorităților locale și naționale vine în contextul în care în ultimele 14 zile, 15 localnici au fost diagnosticați pozitiv cu SARS-CoV-2, din total de 2.300 din comună, depășind astfel cu mult limita de 3 infectați la mia de locuitori. Însă, între timp, 8 dintre cei 15 au primit rezultate negative la testele pentru coronavirus.

Astfel, potrivit legii care a intrat în vigoare la începutul acestei săptămâni, în localitatea Gornet se impunea introducerea carantinei din cauza numărului de infectări.

În plus, un localnic din Gornet este acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor după ce un echipaj de Poliție l-a găsit pe stradă, deși figura pe listele DSP și trebuia să stea în izolare.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Subscriu ! Sînt de partea localnicilor români,și contra abuzurilor acestui arab ! Poate arabu se crede pe timpul lui ceaușescu sa se dedea la abuzuri impotriva poporului român care l-a primit deși n-o merita! Să plătească că are bani! E platit regește de România! Vrea el sa ne bage in stari de urgențe,pușcarii la domiciliu! DEJA NE-A ȚINUT INCHIȘI IN CASE 3 LUNI! REZULTAT? ZERO!Atunci de ce ne-ai tinut inchiși in case? Vrei să ne mai ții? Să vedem ce-o să iasă!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger