AcasăNewsLocalităţile în care românii rămân "pe întuneric" în săptămâna 11-15 decembrie. Vor...

Localităţile în care românii rămân „pe întuneric” în săptămâna 11-15 decembrie. Vor fi întreruperi de curent

Românii din câteva localităţi sunt anunţaţi că vor rămâne „pe întuneric”, succesiv, în săptămâna 11-15 decembrie. De ce? Pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Vestea a fost transmisă de compania Rețele Electrice Muntenia.

Unde se întrerupe curentul?

Aceste întreruperi vor fi temporare, însă vor afecta mai multe străzi din Capitală, din Giurgiu și din Ilfov. Rețele Electrice Muntenia anunță că se încearcă reducerea lucrărilor la cele necesare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, mai transmite compania.

Iată străzile care rămân fără curent electric!

În galeria foto de mai jos, prezentăm localităţile şi străzile care rămân fără curent electric:

Se ia „lumina” şi în Banat

De asemenea, sunt programate întreruperi ale energiei electrice atât în Timișoara, cât și în localitățile din Timiș, în săptămâna 11 – 17 decembrie.

E-Distribuție Banat transmite că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

author avatar
Andrei Ștefan
915 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger