AcasăNewsLiviu Pop despre decizia in cazul Ponta: Un verdict ce arunca in...

Liviu Pop despre decizia in cazul Ponta: Un verdict ce arunca in discutia publica toata scoala de doctorat a Universitatii Bucuresti

Liviu Pop

Fostul ministru interimar al Educatiei, Liviu Pop, considera ca decizia Comisiei de Etica a Universitatii Bucuresti (UB), care a anuntat vineri ca, in urma analizei formei, teza de doctorat a premierului Ponta este plagiat, ca verdictul „arunca in discutia publica toata scoala de doctorat” a UB.

Liviu Pop

„Este un verdict care arunca in discutia publica toata scoala de doctorat a Universitatii din Bucuresti. O universitate care in 2003 a avut o catedra de Drept care a acordat un titlu de doctor si vine dupa noua ani si o reneaga arunca in discutia publica toate tezele de doctorat elaborate sub tutela acestei facultati”, a precizat Liviu Pop, intr-o interventie telefonica la RealitateaTV.

Fostul ministru interimar al Educatiei a adaugat, pe aceeasi tema: „E o chestiune in afara cadrului legislativ, legea Educatiei Nationale spune clar cine trebuia sa se ocupe de aceasta problema astazi (…) Intr-adevar, se arunca anatema pe toata scoala doctorala a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti. Intreb simplu, ‘de ce in 2003 nu s-a luat atitudine?'”.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger