AcasăNewsLiviu Pop, atacuri dure la adresa lui Traian Basescu

Liviu Pop, atacuri dure la adresa lui Traian Basescu

(foto: captura video)

Ministrul pentru dialog social, Liviu Pop, a anuntat ca se va ocupa in mod special cu studierea modului in care Traian Basescu a obtinut masteratul de trei luni din Norvegia. Procesul va fi demarat dupa referendum.

(foto: captura video)

Liviu Pop, ministru pentru dialog social si fost sef al Educatiei, a declarat, vineri, ca va studia in mod special masteratul de trei luni pe care Traian Basescu l-a facut in Norvegia.

„Ceea ce eu astept cu nerabdare, si stiti lucrul acesta de aproximativ trei saptamani, este situatia studiilor din Norvegia, de la academie. Sper ca de luni, impreuna cu domnul presedinte, care va fi mult mai liber, sa descopere toti romanii cine a platit bursa domniei sale in Norvegia, daca a fost la studii trei luni in Norvegia cum a votat in Parlamentul Romaniei, unde are prezentele asigurate, si poate ne explica si cum un bugetar, in 22 de ani de activitate, a ajuns la o avere asa de impresionanta”, a spus fostul ministru al Educatiei, citat de realitatea.net.

Acesta considera ca, inainte ca cineva sa ii studieze diploma, ar trebui ca Traian Basescu sa explice in mod public  modul cum a dobandit diploma, in caz contrar actualul ministru urmand sa verifice in “mod special de acest aspect”.

„Eu cred ca explicatia trebuie sa o dea in primul rand presedintele Romaniei. De bun simt intr-un stat de drept, presedintele ar trebui sa dea explicatii pe chestiunea aceasta. Dar nicio problema, nu va da explicatii, eu o sa ma ocup in mod special de acest aspect, pentru ca am vazut ca ma iubeste presedintele, atunci cand am pomenit de chestiunea din Norvegia, si, indiferent de raspuns, sper sa il avem cat mai repede. Dar cred ca e o chestiune pe care o vom avea foarte, foarte repede dupa ziua de duminica”, a mai spus ministrul.

Acesta a adaugat ca atat el, cat si romanii, asteapta „cu nerabdare” sa afle cine a decontat brusa de care a beneficiat seful suspendat al statului si cum a reusit ca, in acelasi timp, sa fie si masterand si parlamentar.

„Eu am o intrebare de bun simt pentru presedintele Romaniei. Trei luni de zile, a declarat dansul dupa ce l-am intrebat de aceste zile, a spus ca a facut un master de trei luni de zile la zi, prezent acolo. Dansul era parlamentar in Parlamentul Romaniei. In cele trei luni de zile a fost platit si de statul norvegian sau de cine a fost platit acolo, si de romani? Unde a fost prezenta dansului? E simplu. Deci asta e nelamurirea mea”, a mai declarat Liviu Pop.

author avatar
Ionut Zgimbau
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger