AcasăNewsLiviu Pleșoianu aruncă cu pietre în Mircea Diaconu și-l acuză de magie...

Liviu Pleșoianu aruncă cu pietre în Mircea Diaconu și-l acuză de magie neagră

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu nu priveşte cu ochi buni aglomerarea tronsonului candidaţilor independenţei la alegerile prezidenţiale. Aceasta afirmă că nu renunţă la propria candidatură, chiar dacă „magicienii învârtelilor politice” scot din joben candidaţi.

„Dacă sforarii au impresia că mă pot convinge să renunț scoțând chiar și un as din mânecă în ultima clipă, atunci înseamnă că NU mă cunosc deloc. Dacă domnul Mircea Diaconu e susținut de [Victor Ponta] și i se pare ok, atunci îi urez mult succes, dar îi transmit și că vedem lucrurile, inclusiv din perspectivă morală, complet diferit…

Mult succes candidaților scoși din joben și care se lasă scoși din joben de către magicienii învârtelilor politice! Eu tocmai m-am întâlnit cu o parte dintre oamenii LIBERI și inimoși care strâng semnături pentru unul de-al lor, care REFUZĂ orice fel de înțelegeri de culise.

Fie să FIM, oameni LIBERI! Aveți tot respectul meu!” scrie Pleşoianu pe Facebook. Fostul europarlamentar independent Mircea Diaconu și-a anunțat, duminică, intenția de a candida la alegerile prezidențiale. El cere sprijinul cetățenilor, ONG-urilor și partidelor politice. Pentru a candida ca independent, Diaconu are nevoie de 200.000 de semnături.

Sursa foto: Facebook

author avatar
Filip-Mihael Bodoc