AcasăNewsLiviu Dragnea stie ca se strange latul DNA

Liviu Dragnea stie ca se strange latul DNA

Liviu Dragnea

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, structurile anticoruptie s-au mobilizat pentru a accelera anchetele care ii vizeaza pe mai multi presedinti de Consilii Judetene.

Liviu Dragnea

Iar primul pe lista  „baronilor locali” suspectat de licitarea unor licitatii publice este  Liviu Dragnea. Care a inceput sa intre in alerta dupa ce, asa cum singur a recunoscut, ar fi primit informatii ca se pregateste aducerea sa iminenta la Parchet.

11.11.2011 – „National” a dezvaluit ancheta care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Ce-i drept, vicepresedintele PSD a pus posibila  retinere pe seama comentariilor sale politice facute la adresa noului premier, desi monitorizarea sa de catre procurori este mult mai veche, dosarul privind afacerile din Teleorman fiind in lucru de aproape un an de zile.

author avatar
eNational
1.074 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pentru Liviu Dragnea,
    Maistre, daca ai fi ramas in functia de ministru la Ministrul Administraţiei şi Internelor ai fi avut ocazia sa inveti cum sa-i anihilezi pe toti cei din cadrul DNA, chiar fara varsare de sange. Vorba proverbului romanesc este inca valabila si cei de la conducerea statului o aplica „Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger