AcasăNewsLiviu Dragnea: Poate Ponta se retrage la Cotroceni

Liviu Dragnea: Poate Ponta se retrage la Cotroceni

Liviu Dragnea, un pesedist care s-a convins de capacitatea profesionala a tinerei liberale

Vicepremierul Liviu Dragnea este increzator in sasele de reusita ale lui Ponta in ceea ce priveste alegerile prezidentiale din noiembrie.

Dragnea a declarat sambata, la Brasov, ca prim-ministrul Victor Ponta nu se retrage din viata politica, si ca presa a inteles gresit mesajul scris de acesta pe Facebook.

„Eu am citit altfel acel mesaj. Eu am citit ca se retrage din disputa politica si poate se retrage la Cotroceni”, a spus Dragnea, potrivit celor de la Romania TV.

„Trebuie sa punem capat tranzitiei de la societatea comunista (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o tara europeana, cu oameni mai linistiti si mai demni, guvernati de valori si obiective comune, nu de frica de mascati si de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi! In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani nu l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea!”, a scris Ponta, vineri, pe Facebook.

author avatar
Andra Nesu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger