AcasăNewsLiviu Dragnea, piaza rea pentru Steaua

Liviu Dragnea, piaza rea pentru Steaua

Liderul PSD este acuzat ca le-a purtat ghinion stelistilor, care au trecut marti prin cea mai mare umilinta posibila: au fost batuti cu 5 – 0 de Manchester City si s-au trezit cu o coregrafie pro Dinamo la propriul lor meci.

Dupa cum deja se stie, suporterii Dinamo le-au jucat o festa urata adversarilor de la Steaua, organizand o coregrafie pro Dinamo in tribune in timpul meciului cu Manchester City. Asa s-au trezit stelistii cu ditamai lozinca ”Doar Dinamo Bucuresti” aparuta in timp ce ei erau macelariti pe teren de adversarii de la Manchester. Cum la meci a asistat si Liviu Dragnea, cunoscut drept fan infocat al Rapidului, politicianul este acuzat acum ca el este cel care le-a purtat ghinion stelistilor. Si asta chiar daca Dragnea a venit la stadion imbracat adecvat, cu un tricou ros-albastru si parea realmente afectat de infrangerea suferita de stelisti.

Consilierii il arunca pe Dragnea in ghearele internautilor

Impins de consilieri, Liviu Dragnea a descins pe Facebook – ”jungla” in care politicienii nu mai pot evita intrebarile si comentariile incomode. ”In ultima vreme, au fost mai multe persoane care mi-au atras atentia ca nu prea folosesc contul meu de Facebook pentru a-mi comunica gandurile si opiniile. Au dreptate, pentru ca aici comunica generatia care va defini viitorul Romaniei”, s-a predat Dragnea. Imediat, pesedistul a aflat de la un internaut ce-l asteapta: ”AICI pe Facebook d-ule Dragnea, va puteti confrunta pe viu cu toate paturile sociale !!!! Si sa stiti ca asta nu-i un lucru rau……asa puteti sa castigati o buna experienta despre felul si mentalitatea oamenilor care v-au votat, pe dv si intregul <<Alai Politicienesc>>”.

author avatar
Simona Badulescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger