AcasăNewsLiviu Dragnea, paralizat! Ce se întâmplă cu fostul lider PSD după gratii

Liviu Dragnea, paralizat! Ce se întâmplă cu fostul lider PSD după gratii

Liviu DragneaLiviu Dragnea, paralizat! Ce se întâmplă cu fostul lider PSD după gratii

Liviu Dragnea are dureri cumplite și se află la un pas de paralizie! Starea de sănătate a fostului lider PSD s-a înrăutățit după gratii din cauza unei sciatice paralizante pe partea stânga. Apropiații lui susțin că acesta are nevoie urgentă de operație, altfel va ajunge într-un scaun cu rotile.

Fostul politician abia poate să meargă din cauza problemelor grave pe care le are la coloană, spune avocatul său. Situația lui este dramatică, întrucât nici fizioterapia de care amintea logodnica lui în urmă cu ceva timp nu prea îl ajută.

„Penitenciarul nu a înțeles să îl și protejeze, întrucât, în final, este un om și atât. (…) A fost dus la fizioterapie, din păcate însă nu îl ajută atât de tare, întrucât, să nu uităm, a stat 3 luni în cameră, nemișcându-se 23 din 24 de ore așa cum am mai spus, iar această situație i-a agravat starea de sănătate tot mai tare. Vrem să facem o cerere în care să găsească o soluție. Au obligația de a aplica o hotărâre legală”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, potrivit antena3.ro.

Suferă de dublă hernie

Fostul lider PSD suferă de dublă hernie de disc, atât cervicală, cât și lombară. „Hernia lombară l-a dărâmat. Diagnosticul este de sciatică paralizantă stânga prin stenoză canal cerebral lombar. Medicii spun că are un început de pareză. Face injecții cu dexametazonă, plus tratament medicamentos. Indicațiile sunt destul de stricte, trebuie să stea tot timpul în pat, fără să facă vreun efort.

Trebuie să primească urgent tratament adecvat. Nervul este extrem de lezat și se poate secționa oricând, iar atunci chiar nu va mai avea ce să facă. Va fi prea târziu, va rămâne paralizat”, au declarat apropiați ai lui Liviu Dragnea, potrivit Playtech.ro.

Irina Tănase, primele declarații despre starea lui de sănătate

Logodnica fostului lider PSD a vorbit pentru prima dată despre starea de sănătatea a lui Liviu Dragnea. Irina Tănase se îngrijorează pentru sănătatea iubitului ei. Pe 21 august, Curtea de Apel București a respins contestația făcută de Liviu Dragnea, iar acesta a rămas în continuare după gratii.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează programe de recuperare care să îl ajute să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație, trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, pentru ziarul Fanatik.

Liviu Dragnea se află în arest la Penitenciarul din Rahova încă din data de 27 mai 2019, când a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

author avatar
Andreea Vlad
487 afisari

2 COMENTARII

  1. DUMNEZEU NU BATE CU PARU…………..ASTA O STIE SI CUSCRUL SĂU………popa in Bucuresti………DACA „telemormaneanu” AVEA O EDUCATIE generala si mai ales MORALA CUVENITA NU AJUNGEA AICI……….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger