AcasăNewsLiviu Dragnea, leu in USL, mielusel la Cotroceni

Liviu Dragnea, leu in USL, mielusel la Cotroceni

Initiativa secretarului general al PSD de a infiinta si conduce un megaminister al Administratiei, care sa inglobeze mai multe institutii cu bugete astronomice, nu le-a picat bine multora.

Liviu Dragnea incearca sa nu atraga prea mult atentia Cotrocenilor

Astfel ca pana si proprii colegi de partid au ajuns la concluzia ca Liviu Dragnea  „a inceput sa se intinda cam mult”. Iar daca in PSD se ascut deja cutitele, liderii factiunilor rivale pazindu-si spatele mai mult ca oricand,  partenerul de proiect al „baronului” de Teleorman, nimeni altul decat Crin Antonescu, a preferat sa se desolidarizeze, in fata colegilor, de latura financiara a „fabricii de bani”.

Victor Ponta si Crin Antonescu se intreaba si ei care va fi traiectoria colegului Dragnea

Numai ca in toata aceasta stare tensionata, dupa cum sustin sursele noastre, temerea cea mare a lui Liviu Dragnea este cu totul alta decat piedicile tovarasilor de drum.

Mai are timp?

Traian Basescu, un presedinte pe care nu toti rivalii politici vor sa-l supere

Invataturile „Mioritei” par mai actuale ca oricand, cel putin in sanul coalitiei de guvernare.  Pentru ca daca luptele fratricide dintre liberali sunt la ordinea zilei, nici la PSD lucrurile nu stau mai roz. Mai ales dupa ce activitatea „efervescenta” din ultima vreme a lui Liviu Dragnea i-a scos din sarite pe multi dintre proprii colegi de partid. Care, mai in gluma, mai in serios, au inceput sa se intrebe pe fata, rautaciosi, ca „o vrea nea Liviu sa faca multe, dar sa vedem daca o mai avea si timpul necesar”! Cert este ca planurile de marire ale secretarului general al PSD de a deveni unul dintre cei mai puternici oameni din Romania au provocat adevarate crize de isterie printre fruntasii pesedisti, in frunte cu Victor Ponta, cel care a sesizat deja cutitul pe care Dragnea se pregateste sa i-l infiga in ceafa. Iar faptul ca “baronul” de Teleorman si-a ales partener de drum si de impartit castigurile pe presedintele liberal a inflamat si mai mult spiritele in PSD.  Numai ca Antonescu, prudent, a facut pasul inapoi si, dupa cum sustin sursele noastre, a aruncat „pisica” viitoarei „fabrici de bani” in ograda lui Liviu Dragnea, afirmand ca demersul i-ar fi apartinut acestuia in exclusivitate.

Sa nu-l fulgere „Zeus”!

Pe de alta parte, fruntasii PSD se tem ca prin gestionarea fondurilor uriase ale unor institutii care vor fi inghitite de viitorul minister al Administratiei, care urmeaza sa fie condus de Dragnea, acesta chiar ar ajunge sa aiba painea si cutitul in partid. Asa ca pe langa reprosurile violente sau pe sestache pe care i le aduc, incearca sa saboteze cum pot scoaterea partii de Administratie din cadrul Ministerului de Interne, adica primul pas al planului lui „nea Liviu”. Care are insa cu totul alte griji pe cap. Pentru ca, daca nu pune prea mare pret pe atacurile din PSD, si chiar lasa sa se vada ca vanzoleala din jurul sau il lasa rece, cu totul altfel stau lucrurile cand vine vorba de posibila reactie a presedintelui Traian Basescu. Cel care, la randul sau, pare tot mai interesat de terenul castigat de Dragnea in razboiul pentru conducerea propriului partid. Si cu „gonacii” DNA pe urme, secretarul general al PSD pare profund  preocupat, chiar obsedat,  sa nu agite prea mult apele Cotrocenilor. Astfel ca prin partid se vorbeste ca Dragnea a ajuns sa nu mai umble cu maruntis la el, de frica sa nu-l trasneasca „Zeus”.

author avatar
Catalin Tache
1.563 afisari

5 COMENTARII

  1. PARTIDELE POLITICE SUNT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA conduse de mafioti ca si institutiile administrative ale statului si populate in mare parte de talhari, lepre, jigodii, prostanaci, retardati, CIOCILINE feminine si masculune intr-un cuvant de GUNOAIE UMANE.

  2. ,, Politica este indeletnicirea scarboasa prin care tipi fara nicio profesie ori avortoni ai profesiei lor, se catara acolo unde se deschid robinetele societatii. Posturi bine platite, de unde se pot invarti afaceri de miliarde, consilii de administratie, conecsiuni si reprezentante. Ai tupeu, ai proptele, ajungi si din lichea ce ai fost sau esti, devii omul ce imparte dreptatea, care arbitrezi morala, care reclama sacrificiul suprem.” Teodoru Radu, Biografii de razboi ed. Eminescu ,1980, pag. 130 ,, Democratia este un sistem de exploatare a averilor statului mintind multimile naive prin gadilarea instinctelor primare. Pentru a curma coruptia universala ar trebui o elita de conducatori care sa se sacriifice in interesul permanent al natiunii,. Dar unde sa gasesti asemenea sfinti printre oamenii politici ?” Crainic Nichifor, Zile albe, zile negre ed. Gandirea , Bucuresti, 1991, pag. 211-212.

  3. Pana acum USL s-a tinut de cuvant si a reparat o parte din gravele probleme lasate de guvernarile PDL. Am incredere ca vor guverna cu responsabilitate tara pana in 2016.

  4. Si eu sustin USL. Avem nevoie de un guvern puternic pentru o Românie puternică. Avem nevoie de 4 ani de guvernare pentru a pune România pe traseul ei firesc și pentru o creștere economică stabilă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger