AcasăNewsLiviu Dragnea le-a zis de morti procurorilor DNA

Liviu Dragnea le-a zis de morti procurorilor DNA

Audiat din nou de procurorii anticoruptie, Liviu Dragnea ia peste picior DNA-ul, afirmand ca USL nu trebuie sa castige alegerile pentru a nu fi acuzat de ”obtinere de foloase necuvenite”.

Liviu Dragnea ii ia in baza pe procurorii DNA

Secretarul general al PSD sustine ca abordarea procurorilor, in dosarul referendumului, constituie ”un precent periculos”, din moment ce oamenii legii considera voturile ca fiind ”foloase necuvenite”.

”Poate ar trebui sa modificam legea partidelor si sa nu mai avem acolo ca unul dintre obiectivele principale ale partidelor sa fie sa stimuleze oamenii pentru a-si exercita dreptul la vot. Poate ar fi bine sa vorbesc in PSD, sau in USL, sa ne propunem pierderea alegerilor pentru ca altfel, daca ne propunem ca obiectiv sa castigam alegerile din 9 decembrie, s-ar putea sa fie considerate foloase necuvenite”, a comentat sarcastic Dragnea, la finalul audierii. In ceea ce priveste acuzatiile aduse lui personal, Dragnea le considera total nefondate: ”Eu am stat in sediul de la Kiseleff, n-am de unde sa stiu ce mort a inviat si a mers sa voteze”.

author avatar
Simona Badulescu
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger